Home » Over ons

Over ons

Het gezicht achter Thamani

Thamani wordt gerund door mij, Céline. 

 

Wie is Céline:

  • Studies: KMO-Management
  • Een passie voor kleding 
  • Een hart voor kinderen

Waarom een baby & kinderkledingwinkel?

In een grote familie zijn er altijd wel kindjes aanwezig. Dit was bij mij ook het geval. Op elk familiefeest was ik degene die zich tussen de kinderen mengde. Zelfs op school was ik degene die over de middag de kleinere kindjes begeleide en hielp met eten. Waarom werd ik geen leerkracht? Heel simpel. Ik had namelijk nog een grote droom, een droom om een eigen zaak te hebben. Het enige probleem was welke zaak? Eerst was het een chocolatier, vervolgens een hotel, daarna weer iets anders. Tot ik na mijn studies een ingeving kreeg "Waarom geen baby & kinderkledingwinkel?". Na veel wikken en wegen was ik tot de conclusie gekomen dat dit de zaak was die ik wou.

Wat betekent Thamani?

Thamani betekent kostbaar in het Swahili. Waarom kostbaar? Een kind is het kostbaarste bezit dat je kan hebben. Maar een winkel die "kostbaar" heet, heeft niet echt een wow-effect. Daarom ben ik opzoek gegaan naar de vertaling van het woord kostbaar in andere talen. Plots was Thamani geboren. Het is speciaal en is toch gemakkelijk uit te spreken. 

Waarin onderscheid Thamani zich met andere kinderkleding winkels?

Ten eerste zijn wij vooral gespecialiseerd in kleding. Terwijl andere winkels vaak nog andere artikelen zoals bedden of commodes erbij nemen, blijven wij bij onze kleding. Om op die manier een betere service op het vlak van kinderkleding te bieden.

Verder willen wij ons onderscheiden door op zoek te gaan naar kinderkleding waarin het kind zich echt een kind kan voelen. Gemakkelijke kleding waarin een kind kan rondlopen, springen, dansen, kortom alles wat een kind doet. 

Als laatste vinden we het belangrijk dat kinderen zich ook van andere kinderen kunnen onderscheiden. Hoe sneller een kind weet wie het is en wat hun eigenwaarde is, hoe beter. Kleding maakt duidelijk wie je bent. Ben je sportief, eerder klassiek, stoer of een mix van alles, door middel van kleding kun je dit overbrengen naar de buitenwereld. 

Zo dit was een beetje meer uitleg over de winkel en de werking ervan. Sta jij ook achter onze manier van werken, neem dan zeker een kijkje naar onze kleren en schrijf je hieronder in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toffe promoties en leuke nieuwtjes.